06/12/2024
Denne marsipanen er helt ufattelig enkel å lage. Jeg pleier å kalle den for marsipan på 1,2,3 og det er faktisk så enkelt å lage den. Så smaker den like godt som orginalen! Ingredienser 250 g mandelmel 4 ss vaniljeproteinpulver 4-5 ss sukrinmelis 2 ss fibersirup/agavesirup 2-3 eggehviter ½ - 1 ts mandel- eller rommaroma smak deg frem. Fremgangsmåte Ha mandelmel, protein, sukrin, sirup, eggehviter og aroma i en skål. Bland alt sammen. Tilsett varmt vann i små porsjoner. Kna massen til du får en fast og fin masse. Tilsett mer tørt eller vått alt ettersom hva som trengs. Pakk marsipanen i plastfolie og oppbevar i kjøleskap. Denne er perfekt til å spises rå eller bakes i ovnen. Du kan også farge den med konditorfarge og forme figurer. Denne oppskriften gir ca 600g ferdig marsipan.